Verslag 3e Midzomerfeest

Verslag 3e Midzomerfeest

Zaterdag 9 juli was voor de 3e keer het Midzomerfeest bij Dynamica.

Voor de jeugd ging 's morgens naar Kanoa. Dat was een groot succes. Het was lekker weer en naast het klimmen en het kanoen, kon er zelfs gezwommen worden in het Veerse Meer. 

Het feest zelf begon om 's middags bij Dynamica. Voor de kinderen waren er maar liefst 2 springkussen! Er waren ongeveer 35 kinderen en 2 keer zoveel volwassen.

300_foto_4.jpg

Om exact 5 uur startten 10 lopers aan de ondertussen fenomenale '5 van Wim'. Grote afwezige tussen de lopers was Wim van Sparrentak zelf. Door blessure was hij dit jaar veroordeeld tot tijdwaarneming. Na het startschot gingen de 10 lopers hard van start en het deelnemersveld lag al snel ver uit elkaar. Er vormde zich een kopgroep, waar Henk Leeftink zich uit weg wist te lopen. Hij werd eerste heer met een tijd van 20:42. Bij de dames ging de eerste plaats naar Marian van Dijk met een mooie eindtijd van 23:53. De officiele uitslag is HIER te vinden. 

Tijd voor de BBQ die weer prima was verzorgd door de organisatie, er was vollop vlees en salade voor iedereen!

Na de BBQ werd onder aanvoering van Quizmaster Joost Pluijlaar een quiz gehouden. Ook hier ging de winst naar Henk Leeftink, hij was daarmee de echte dagwinnaar!

Daarna gingen de voetjes van de vloer. DJ's Arthur & Rob draaiden hun gevarieerde repertoir van afwisselend The Pogues, Rammstein en Hollandse klassiekers. Het bleef nog lang onrustig op de Vrijburgbaan!