Samenvatting bestuursvergadering van 7 juni 2016

De volgende zaken zijn aan de orde geweest: 1. Onofficiële cursus EHBSO voor trainers , 2. Nieuwe mensen gezocht voor de WOC, 3. Jeugdactiviteit Kanoa 9 juli, 4. Kleding Trainers, 5. Juryleden gezocht, 6. Zomerfeest op 9 juli

1. Onofficiële cursus EHBSO voor trainers.
Anton Engels zal op een avond voor trainers een bijeenkomst organiseren over wat te doen bij sportongevallen. Er wordt geen certificaat uitgereikt, maar er zullen handreikingen worden gegeven over wat er gedaan moet worden bij sportongelukken.

2. Extra mankracht gezocht voor de WOC.
De WOC is een actieve groep mensen binnen onze vereniging die het organiseren van wedstrijden op zich neemt. Wij zijn opzoek naar mensen die mee willen denken en organiseren om ook in de toekomst als vereniging wedstrijden te kunnen blijven organiseren. 

3. Jeugdactiviteit Kanoa 9 juli.
Voor de A pupillen en de junioren van Dynamica organiseert de Jeugd Activiteiten Commissie een zomeractiviteit op zaterdag 9 juli bij Kanao.   

4. Kleding Trainers.
Er zal gekeken worden onder de trainers of de trainerskleding aan vervanging toe is en wat de wensen van de trainers hierbij zijn. Daarna zullen offertes worden opgevraagd.  

5. Juryleden gezocht.
Er is dringend behoefte aan nieuwe juryleden. Wat een jurylid moet kennen, kunnen en doen zal binnenkort op de site komen te staan. Aanmelden bij Wim Harting (jury@dynamica-sport.nl) 

6. Zomerfeest.
Op 9 juli zal het zomerfeest met barbecue plaatsvinden. Het springkussen is er in ieder geval, U ook?

Oost-Souburg, Veerle Sinke-Vermaire