De zaal in!

De zaal in!

Vanaf de herfstvakantie trainen de pupillen op donderdag in de zaal!

Deze winter gaan we weer elke donderdag binnen trainen in de grote gymzaal op het Scheldemond college, gebouw B te Vlissingen (Weyevlietplein 7-13 zie KAART). Je krijgt binnen sprint en andere atletiekoefeningen in circuit vorm.

Op maandag trainen we gewoon buiten op de baan bij Vrijburg. Omdat het buiten dan wat kouder is, zal tijdens deze trainingen de nadruk liggen op hardlopen en andere spelvormen waarbij veel gerend wordt, zodat je lekker warm blijft.

De indeling is als volgt:

an 18:00 uur – 19:00 uur trainen de mini, C- en B-pupillen

Trainers: Hugo, Nicole, Erik, Eva, Caroline en Laura

Van 19:00 uur – 20:00 uur trainen de A-pupillen.

Trainers: Anton, Annemieke en Peter.

Er is voor deze indeling gekozen omdat de groepen op deze manier beter verdeeld zijn en de zaal niet groot genoeg is om alle pupillen in een keer te kunnen bergen.

LET OP!!! Na de herfstvakantie is het ook weer tijd om door te schuiven naar een nieuwe categorie, de leeftijdsindeling is als volgt:

Mini pupillen:     geboortejaar 2010-2011

C-pupillen:          geboortejaar 2009

B-pupillen:          geboortejaar 2008

A1 Pupillen:        geboortejaar 2007

A2 Pupillen:        geboortejaar 2006

Voor het trainen in de zaal heb je wel zaalschoenen nodig. Met zwarte rubberen zolen kan je van die stoere slipstrepen maken op de vloer, maar het nadeel is dat we die er dan allemaal af moeten gaan boenen. Kijk dus van te voren even of je schoenen schoon zijn en geschikt zijn voor in de zaal. Ouder(s) / verzorger(s) kunnen aan de kant in de zaal wachten en kijken naar de training. Tip: vlakbij de Scheldemond is een Lidl en Agrimarkt....

Als er vragen zijn, schroom niet contact op te nemen via mail jtc@dynamica-sport.nl,

bellen/appen kan ook: Trainer Leon  06 12364873, of trainer Erik 06 44204944  (bellen liefst na zeven uur).