Samenvatting bestuursvergadering 4 oktober

Samenvatting bestuursvergadering 4 oktober

In de bestuursvergadering kwamen onder andere het beleidsplan, de sporthuldiging, jeugdzaken en sponsoring aan bod.

1. Nieuwsbrief ontvangen?

De afgelopen maand is onze eerste nieuwsbrief verzonden. Het was zeker niet perfect maar…. alle begin is moeilijk. De nieuwsbrief van oktober ziet er al weer veel beter uit. We blijven er aan werken. Heb je ideeën, verbeter punten of wil je er aan meewerken laat het even weten redactie@dynamica-sport.nl

2. Meedenken met het Beleidsplan

Op 1 november is de eerste bijeenkomst waarin het bestuur invulling wil gaan geven aan het beleidsplan. Commissie leden worden uitgenodigd om mee te denken. Kom naar deze bijeenkomst en laat je stem horen.

Er zijn 4 speerpunten benoemd:

* gevarieerd trainingsaanbod,

* keuzes in evenementen die georganiseerd worden,

* het vrijwilligersbeleid anders inrichten,

* de communicatie verbeteren.

 

3. Sporthuldiging van de gemeente Vlissingen.

De gemeente Vlissingen heeft via de sportraad gevraagd naar onze sporthelden van 2016. Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen zal er een opgaaf gedaan worden. Wie er gehuldigd wordt weten we op vrijdag 27 januari 2017. Misschien zit je erbij.

4. Hobbeldebobbel loop

Besloten is dat de hobbeldebobbel loop vanaf dit jaar door Dynamica georganiseerd zal gaan worden. Deze unieke 10km loop voor hardlopers en wandelaars vindt plaats op zaterdag 16 november en gaat door bos, duin en over het strand. . Voorinschrijving mogelijk via: Aeromad@zeelandnet.nl

5. Oud begeleid jong

Kennen we al dat ouders kinderen begeleiden, op dit moment wordt er gewerkt aan een methode om junioren pupillen te helpen bij het sporten. Hoe dit eruit gaat zien weten we nog niet precies maar wat we wel weten is dat je er als junior een getuigenschrift mee kan verdienen. We komen hier op terug.

6. Jeugdwedstrijdkalender

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Jeugdwedstrijdkalender van het komende seizoen. Hierop zijn alle wedstrijden terug te vinden, we deze organiseert, welke gratis en wat eventueel de kosten zijn. Kijk regelmatig op de website.

7. Kinderkledingbeurs

Eind november houden we weer een kledingbeurs in de kantine. Heb je kleding over of wil je kleding kopen dat kan allemaal tijdens deze beurs.

8. Sponsor informatie

Wil je sponseren of daar meer van weten? We hebben alle regels nog eens bekeken en nieuwe prijzen vastgesteld. Natuurlijk is dat flexibel in te vullen. Kom eens praten met onze secretaris.

 

Vlissingen, 5-10-2016 WvD