Jeugtrainers of Hulpouders gezocht!

Jeugtrainers of Hulpouders gezocht!

Wie wil het Dynamica jeugdtrainersteam versterken?

Er is een grote toename in het ledental bij de jeugd van Dynamica. Wij zijn er als Jeugd Technische Commissie (JTC) heel blij mee zoveel jeugdleden met plezier te zien sporten. Om de kwaliteit in aanbod te waarborgen, kunnen wij hulp van ouders / trainers goed gebruiken.

Denk bij “hulp” aan bijvoorbeeld het neerzetten van de materialen, extra hulp bieden aan een pupil, orde houden in de rij als de trainer op een andere plaats staat.

Soms kan je als ouder al meteen zelfstandig aan de slag dankzij een didactische achtergrond of een eigen atletiekverleden, maar je kan ook ingedeeld worden bij een trainer waarvan je “leert”.

Trainers die verder kennis op willen doen, krijgen van Dynamica trainerscursussen aangeboden en krijgen jaarlijks een bezoek aan de Dag van de Atletiek vergoed.

Ben jij als ouder / verzorger vaak aanwezig tijdens de training en zou je wel een helpende hand willen bieden tijdens de training of als trainer inzetbaar zijn? Stuur dan een bericht naar mij, Anjolie Engels-Wisse, voorzitter JTC, anjolie@zeelandnet.nl met als onderwerp hulpouder Dynamica. Je kan daarin aangeven of je zo nu en dan wilt helpen of dat je “vast’ inzetbaar bent, met daarbij vermelding van de dag en categorie.