Prestatieladder najaar 2016

Prestatieladder najaar 2016

De uitslag van de prestatieladdercompetitie is bekend!

Op maandag 13 oktober is de uitslag van de prestatieladdercompetitie na afloop van de pupillentraining gepresenteerd. Per categorie zijn de drie pupillen die het meest vooruit zijn gegaan sinds april dit jaar naar voren geroepen om een medaille in ontvangst te nemen. Iedereen kreeg ook een diploma met een overzicht van de prestaties van eerder dit jaar en de afgelopen maandagen. Er waren dit jaar een record aantal kinderen die deelnamen: 107 in totaal! Dit alles kon niet tot stand komen zonder de hulp van de vele ouders die geholpen hebben bij het jureren en opruimen. Gefeliciteerd:

Tije van de Wetering, Sophie Kindts, Coline van den Barselaar, Chloë van Rossum, Dylano de Jonge, Ezra Boogaard, Lyanne Bleijenberg, Charlotte Visser, Ghislaine Swinkels, Kasper Koopman, Stein Rietberg, Faye Adriaensen, Indy Jacobse, Jeffrey Rijkhals en Hilde Koole!

HIER is de complete uitslag te zien van de prestatieladdercompetitie najaar 2016!

Bij de prestatieladder worden de prestaties van de pupillen elk half jaar opgemeten, opgeteld en met elkaar vergeleken. De drie pupillen die het meest vooruit zijn gegaan winnen de gouden, zilveren en bronzen medaille in zijn of haar categorie.