Samenvatting bestuursvergadering van 15 december 2015

De volgende zaken zijn aan de orde geweest: 1.Combiploegen. 2.“Dag van de Atletiek” en Open Dag. 3.Bijdrage Vereniging Zeeuwse Atletiek. 4.Sporthuldiging gemeente Vlissingen. 5.GOLD-Lopers in het blauw. 6.Begroting 2016. 7.Website Live

1. Combiploegen.
In de huidige situatie konden we niet deelnemen aan landelijke wedstrijden als we, wegens gebrek aan deelnemers, geen ploeg konden formeren. Tijdens de laatste vergadering van de Vereniging Zeeuwse Atletiek (VZA) is besloten de statuten aan te passen waardoor het mogelijk wordt om met een Zeeuwse ploeg, onder de verantwoordelijkheid van de VZA, deel te nemen aan landelijke wedstrijden. 

2. “Dag van de atletiek” en Open Dag
Op 19 maart 2016 zal de “Dag van de Atletiek” plaatsvinden. Het programma volgt.
De open dag zal plaatsvinden op 7 mei 2016

3. Bijdrage Vereniging Zeeuwse Atletiek (VZA)
Om een sluitende begroting te krijgen dient de bijdrage per lid met € 0,50 verhoogt te worden. De totale afdracht per lid / per jaar wordt in 2016 € 2,-

4. Sporthuldiging gemeente Vlissingen.
De gemeente Vlissingen wil haar sporthelden van 2015 op 29 januari 2016 huldigen. Kandidaten zijn aangemeld bij de gemeente Vlissingen. Te zijner tijd volgt een uitnodiging voor de sportverkiezing. Wie weet zit jij erbij!

5. Gold-lopers
De Gold-lopers hebben zich in een nieuw “GOLD Dynamica” tenue gestoken en vanaf nu zal elke dinsdagmorgen de baan blauw kleuren. Het bestuur feliciteert de groep met dit geweldige initiatief.

 600_gold-groep.jpg

Foto Ruben Oreel

6. Begroting 2016.
Door de baanhuur verhoging van de gemeente Vlissingen wordt het voor de penningmeester moeilijk een sluitende begroting te presenteren. Het ziet er naar uit dat we niet ontkomen aan een contributie verhoging. Op de ledenvergadering van april zullen we meer weten.

7. Website live
Vanaf 1 december is de website in de lucht. Technisch werkt alles prima. Er zijn al veel positieve reacties. Maar…. we zijn er nog niet. Veel zaken moeten nog gevuld en bijgewerkt worden. Ook het Extranet moet nog in de lucht komen. De komende tijd zal hier aan gewerkt worden. Mocht je toch nog iets missen of een opmerking willen maken schroom niet dit aan de redactie te laten weten; redactie@dynamica-sport.nl.

Vlissingen, 17-12-2015 WvD