Samenvatting van de bestuursvergadering 6-12-206

Samenvatting van de bestuursvergadering 6-12-206

Lees hier een samenvatting van de bestuursvergadering van december, bespreekpunten waren o.a. de veiligheidsinspectie, vrijwilligersavond, de jurycursus, grote clubactie en de mogelijkheid voor een rookvrij sportpark.

Samenvatting bestuursvergadering van 6 december 2016

1. Veiligheidsinspectie Op 6 december heeft onze jaarlijkse veiligheidsinspectie plaatsgevonden. We moesten enige lampjes van de vluchtroute vervangen (is gedaan). Alle andere veiligheidspunten (waaronder de brandblussers) zijn in orde. Ook de Atletiek Unie zal met een veiligheidsinspectie langs komen, maar daar gaat het meer over veiligheidsaspecten rondom de baan en wedstrijden. We houden u op de hoogte.

2. Vrijwilligersavond

Als dank voor weer een jaar vrijwilligersinzet nodigt het bestuur elk jaar de vrijwilligers die zich het afgelopen jaar meerdere keren hebben ingezet uit voor een vrijwilligersavond. Op 18 november heeft dat plaatsgevonden. Ongeveer 60 personen hebben kunnen genieten van lekker eten en drinken.

3. Cursus voor beginnende hardlopers

Vanaf 10 januari 2017 is het mogelijk 6 weken lang, kennis te maken met hardlopen. Onze trainers hebben zich beschikbaar gesteld om deze cursus te geven. Kent u nog iemand in uw omgeving die deze cursus ook zou willen volgen? Meer weten of aanmelden kan via starten@dynamica-sport.nl .

4. Rookvrij sportpark?

De hartstichting is een actie gestart om een rookvrije generatie te laten opgroeien. Om dat mogelijk te maken zou het sportpark geheel rookvrij moeten zijn/worden. Natuurlijk moeten we dat met onze buren van de Hockey club overleggen. Maar voordat we dat gaan doen willen we graag de mening van onze leden. Daarom zal er op de site een opiniepeiling (poll) starten. Voor meer informatie www.hartstichting.nl/rookvrij-sporten

5. Jury cursus

Om alle atletiekwedstrijden volgens de regels te laten verlopen hebben we juryleden nodig. In februari en maart zal er weer een jurycursus van start gaan. Aanmelden kan via jury@dynamica-sport.nl.

6. Bezoek van Sinterklaas

Sinterklaas is bij ongeveer 60 kinderen (en ouders) op bezoek geweest Het was een groots feest en de kinderen hebben genoten.

7. Gevonden voorwerpen

Al vaker hebben we dit onder de aandacht gebracht maar, helaas, de stapel blijft groeien. Daarom hebben we besloten dat alles wat na de Kerst nog over is naar een goed doel gaat. Dus kijk nog even of er iets van jou bij zit want straks is het definitief weg.

8. Grote clubactie

De grote clubactie heeft ongeveer 1.400 euro opgebracht en komt ten goede aan onze vereniging. Alle helpende kinderen ontvangen hiervoor op 15 december een presentje. Dus kom naar de training en kijk wat je krijgt voor je inspanning. De drie meest verkopende krijgen iets extra’s.