Samenvatting bestuursvergadering van 2 februari 2016

1. Ledenaantallen, 2. Vluchteling, 3. Sportfonds, 4. Sporthulde voor Gerard Rommers, 5. Winteractiviteit voor de jeugd, 6. Winterschade, 7. Algemene ledenvergadering.

  1. Ledenaantallen
    Het ledenaantal van onze vereniging blijft redelijk constant.

    600_ledendynamica.jpg

  2. Vluchteling
    Er is het verzoek binnengekomen om iemand met een verblijfstatus de gelegenheid te geven om op de baan te trainen. Het bestuur staat daar positief tegenover en zal gesprek hebben met vluchteling en zijn begeleider.

  3. Sportfonds
    Om kinderen te laten kennismaken met atletiek zal Dynamica 5 kinderen een jaar lang de gelegenheid geven mee te trainen. Mogelijk zijn ze na dat jaar aan de atletiek ‘verkocht’.

  4. Sporthuldiging gemeente Vlissingen.
    Tijdens de sporthuldiging op 29 januari heeft de Gemeente Vlissingen verschillende leden van Dynamica gehuldigd. Ook werd Gerard Rommers in het zonnetje gezet. Gerard is ondanks of dankzij zijn 75 jaar nog heel actief, zowel op de baan als bij loopwedstrijden. Gerard is een voorbeeld voor alle sporters. Namens de gehele vereniging feliciteren wij Gerard met deze uitverkiezing.

  5. Winteractiviteit jeugd
    Als winteractiviteit zal er vermoedelijk een ‘zwem-in’ georganiseerd worden. Kijk op de site wanneer en hoe.

  6. Windschade
    De schade aan het gebouw en de dug-out zullen binnenkort tot het verleden behoren. Er wordt daarnaast bekeken of er een windscherm bij de deur kan worden geplaatst. Dus ook bij harde wind kunnen we dan naar binnen en buiten.

  7. Algemene ledenvergadering.
    Op 20 april houden we de algemene ledenvergadering. Belangrijkste punten zijn:
    Verkiezing van de voorzitter,
    Niels Koole heeft zich kandidaat gesteld
    De herverkiezing van bestuursleden:
    Ron Dellebeke (penningmeester) en Veerle Sinke-Vermaire (Bestuurslid jeugd).
    Contributie
    Gezien de slechte financiële situatie van de gemeente Vlissingen zal de vergadering moeten buigen over hoe dit opgevangen moet worden. Een contributieverhoging lijkt onvermijdelijk.

 Vlissingen, 06-02-2016 WvD