Samenvatting bestuursvergadering van 8 maart 2016

De volgende zaken zijn aan de orde geweest: 1. Overlijden Hans Leijdekker, 2. Sporthuldiging, 3. Inspiratiesessies, 4. Gratis jeugdwedstrijden, 5. Zwemmen, 6. Stratenloopcircuit, 7. Dames clubkleding, 8. Ledenvergadering.

 

1.    Overlijden Hans Leijdekker
Met grote verslagenheid ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van Hans Leijdekker. Hans was een zeer gewaardeerd lid en oud bestuurslid van onze atletiekverenging en wij zijn zeer dankbaar voor zijn vele verdiensten voor onze club. Wij wensen zijn echtgenote Lenie, kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

 

2.    Sporthuldiging gemeente Veere

De huidige sporthuldiging zal door de gemeente Veere vervangen worden door
- de sporter meer in het zonnetje zetten kort na de behaalde prestatie,
- de inzet van de vrijwilliger via een waarderingsonderscheiding waarderen,
- een actieve middag of avond in het najaar organiseren.

 

3.    Atletiek Unie EK inspiratiesessies
De Atletiek Unie wil de jeugdtrainers op donderdag 7 juli twee inspiratiesessies aanbieden. Alle jeugdtrainers zullen hierover door bestuurslid Jeugd (Veerle) nader worden geïnformeerd.

 

4.    Gratis jeugdwedstrijden.

Wedstrijden van Dynamica zijn voor onze jeugd gratis. Omdat niet altijd duidelijk is welke wedstrijden het betreffen is er een overzicht gemaakt. Op de site kunt u een en ander nalezen.

  

5.    Winteractiviteit jeugd Zwemmen
Ongeveer 70 kinderen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid te kunnen zwemmen van het door Ronald Willemsen ‘verdiende’ sponsorgeld. Het is een mooi zwemuurtje geworden. Ronald namens de 70 kinderen bedankt.
100_ronald_willemsen.jpg

 

6.    Stratenloopcircuit
Ondanks het wegvallen van de sponsor van het Stratenloopcircuit en extra organisatorische verplichtingen is de werkgroep erin geslaagd om, behoudens enkele aanpassingen, in vrijwel dezelfde structuur verder te gaan. Zoals het er nu naar uitziet, kan de werkgroep het volgende circuit aanbieden deze zomer (nadere informatie zal op de site worden gepubliceerd):
- 6 juli Stratenloop Zoutelande
- 13 juli Sportvissersloop Yerseke
- 20 juli Stratenloop Westkapelle
- 27 juli OVBH stratenloop Haamstede
- 3 augustus Boulevardloop Vlissingen.

  

7.    Dames clubkleding
Om ook voor de dames goede clubkleding te hebben gaat het bestuur akkoord met het voorstel een ‘dames’ en ‘heren’ lijn beschikbaar te stellen. De kleding voldoet aan de KNAU eisen en is Dynamica blauw van kleur. De kleding zal via Koole Sport verkrijgbaar zijn. Informatie volgt.

 

8.     Algemene ledenvergadering.

Op 20 april houden we de algemene ledenvergadering. Belangrijkste punten zijn:
Verkiezing van de voorzitter,
Niels Koole heeft zich kandidaat gesteld
De herverkiezing van bestuursleden:
Ron Dellebeke (penningmeester) en Veerle Sinke-Vermaire (Bestuurslid jeugd).

  

Vlissingen, 14-03-2016 WvD