Gezocht: Lopers voor de bevrijdingsloop

Gezocht: Lopers voor de bevrijdingsloop

Wie wil er helpen om het bevrijdingsvuur van Wageningen in Vlissingen te krijgen?

Traditiegetrouw wordt in de nacht van 4 op 5 mei het bevrijdingsvuur in wageningen ontstoken. Vervolgens wordt dit bevrijdingsvuur door het hele land verspreid. Onder andere ook naar het bevrijdingsfestival in Vlissingen. 

Jan Korevaar organiseert samen met enkele andere vrijwilligers de loop van Wageningen naar Vlissingen en zoekt nog een aantal lopers.

Welke loper of loopster wil meelopen?

Informatie 

Dit is een estafetteloop van plm. 225 km die op 4 mei om 24.00 uur start in Wageningen en waarbij wij omstreeks 17.00 uur in Vlissingen aan moeten komen.

We vertrekken daarvoor met een bus op 4 mei omstreeks 19.00 uur uit Vlissingen / Middelburg waarna we tussen 22.00 en 23.00 in Wageningen aankomen.

Daar verzamelen alle loopgroepen vanuit heel Nederland zich op het 5 mei Plein (bij Hotel De Wereld) van waaruit we vertrekken na de plechtigheid om middernacht.

De bus is voorzien van toilet en voor eten en drinken e.d. onderweg wordt gezorgd ( broodjes, koffie, thee, e.d.)

Voor wie?

We zoeken een loper of een loopster. Je moet in staat zijn korte stukken (het is immers een estafette) min. 11 – 14  km/u te lopen en enige duurloopconditie te hebben. We dienen gemiddeld met z’n allen ruim 13 km/u te lopen maar dat haal je snel als je korte stukken loopt is mijn ervaring.

Zie jij het zitten om  mee te lopen of wil je meer weten van deze loop neem dan contact op met Jan Korevaar!

[m] +31 (0)6 46 293 927

[e] j.korevaar@engiplast.com