Baanwedstrijden voor de jeugd

Overzicht van alle baanwedstrijden voor de jeugd komend seizoen

Beste Dynamica atleten en atletes,

Wat betreft het weer moeten we het nog maar afwachten, maar naar de indeling van de seizoenen, is de winter achter de rug, dus gaan we ons opmaken voor leuke wedstrijden op de baan.

Dit is waar je de hele winter hard voor hebt getraind en nu ga je, dat wat je geoefend hebt, in de wedstrijden tot uiting brengen. Onderlinge strijd, prestaties verbeteren, records vestigen, maar vooral ook ontzettend genieten van het buiten zijn, het bewegen en samen uitstapjes maken naar andere verenigingen, waar je dan ook weer leuke medesportievelingen ontmoet.

Hoe ziet het programma er de komende maanden uit?

In ieder geval staan onderstaande wedstrijden op het programma. Uitgangspunt bij deze wedstrijden is dat je, omdat je hier zo hard voor hebt getraind, ze zoveel mogelijk meedoet. De trainers zullen je steunen en stimuleren om hieraan mee te doen, de vereniging betaalt de inschrijfkosten van deze wedstrijden en we zullen je steeds per wedstrijd informatie over locatie, tijdstip en chronoloog toesturen, zodra deze beschikbaar is.

Naast deze wedstrijden zijn er uiteraard nog veel meer wedstrijden. Je kunt hier natuurlijk ook aan meedoen, maar het is de bedoeling dat je dit dan zelf regelt. Als we als vereniging wedstrijden tegenkomen die voor de jeugd interessant zijn, zullen we daar eventueel apart een aankondiging van sturen. We zullen hierbij steeds duidelijk aangeven, hoe je aan kunt melden en voor wiens rekening de inschrijfkosten zijn.

Vervoer

Bij voldoende deelname aan de Athletics Champs wedstrijden van de pupillen, gaan we net als vorig jaar, onder begeleiding van Jaws, gezellig met zijn allen met de bus. Mits we een volle bus hebben! Hiervoor zal per keer dat je meegaat een eigen bijdrage gevraagd worden, die €5,- per persoon per keer zal zijn.

Voor de overige wedstrijden en alle wedstrijden van de junioren geldt dat je met eigen vervoer gaat, maar uiteraard spreek je met elkaar af om samen te gaan. Wel zo gezellig!

Begeleiding

Er zal steeds minimaal 1 trainer meegaan naar de wedstrijden, die zorgt dat de startnummers gehaald worden, dat iedereen zijn weg kan vinden en die beschikbaar is om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. En natuurlijk wil deze trainer met jullie allemaal tegelijk inlopen. Daarnaast zijn er, met name bij de pupillen, per groep ook enkele ouders nodig om te helpen.

Vragen

Mocht u vragen hebben over wedstrijden: stel ze tijdens de informatiebijeenkomst op 18 april a.s. om 18.15 uur, spreek een trainer bij de training of mail de JTC via jtc@dynamica-sport.nl

Wedstrijdkalender

Voor de pupillen staan de volgende wedstrijden op het programma:

Pupillen

Pupillen kunnen zich voor deze wedstrijden, uiterlijk 1 week van te voren, aanmelden bij trainer Erik Janson via het volgende e-mailadres: erikjanson@zeelandnet.nl        

Voor de junioren hebben we de volgende wedstrijden op het programma:

Let op! de C/D-competitie staat in een aparte tabel. Hiervoor moet je via een ander e-mailadres aanmelden! 

Junioren 

Datum

Soort wedstrijd

Organiserende vereniging

Locatie

28 maart, 2016

Paaseiwedstrijden

Dynamica

Sportpark Vrijburg

16 april, 2016

Baanwedstrijd

Delta Sport

Zierikzee

5 mei, 2016

Avondbaanwedstrijd

AV Flakkee

Middelharnis

20 mei, 2016

Avondbaanwedstrijd

AV'56

Goes

28 mei, 2016

Baanwedstrijd

De Wielingen

Oostburg

9 juni, 2016

Avondbaanwedstrijd

Delta Sport

Zierikzee

17 juni, 2016

Avondbaanwedstrijd

Dynamica

Sportpark Vrijburg

12 augustus, 2016

Avondbaanwedstrijd

AV'56

Goes

17 september, 2016

Zeeuws kampioenschap

Scheldesport

Terneuzen

24 september, 2016

Clubkampioenschap

Dynamica

Sportpark Vrijburg

 

Junioren kunnen zich voor bovenstaande wedstrijden, uiterlijk 1 week van te voren, aanmelden bij trainer Erik Janson via het volgende e-mailadres: erikjanson@zeelandnet.nl 

Junioren C/D-competitie

Datum

Soort wedstrijd

Organiserende vereniging

Locatie

23 april, 2016

1e ronde c/d-competitie

Groene Ster

Zevenbergen

21 mei, 2016

2e ronde c/d-competitie

Scheldesport

Terneuzen

25 juni, 2016

3e ronde c/d-competitie

Spado

Bergen op Zoom

10 september,2016

finale c/d-competitie

?

?

Junioren kunnen zich, uiterlijk 1 week van te voren, voor de C/D-competitiewedstrijden aanmelden bij trainer Ard Wondergem via het volgende e-mailadres: awondergem@gmail.com

Denk erom dat als je mee wilt doen, je tijdig (uiterlijk 1 week van te voren), bij de juiste trainer aanmeldt, anders kan je inschrijving niet verwerkt worden!

Veel sportplezier toegewenst!

Namens de Jeugd Technische Commissie (JTC) van Dynamica,

Martin Marinissen