Samenvatting bestuursvergadering van 3 mei 2016

De volgende zaken zijn aan de orde geweest:
1. Algemene ledenvergadering, 2. Strategiesessie bestuur, 3. iDEAL bij wedstrijd inschrijving, 4. Startersgroep, 5. Kleding Trainers, 6. Juryleden gezocht, 7. Zomerfeest op 9 juli

  1. Algemene ledenvergadering.
    De Algemene Ledenvergadering is goed en snel verlopen. Naast het bestuur waren er 30 leden en 15 leden hadden zich afgemeld. Niels Koole is benoemd tot voorzitter, Ron Dellebeke herbenoemd als penningmeester en Veerle Sinke Vermaire is herbenoemd als bestuurslid Jeugd. Alle jaarverslagen werden goedgekeurd, begroting 2016 aangenomen en de kascommissie verleende het bestuur decharge. De kantinevrijwilligers werden dit jaar in de bloemen gezet.

  2. Strategiesessie bestuur.
    Het bestuur zal in juli een dag samenkomen om zich te beraden over de toekomst van onze verenging. Uitgangspunt is wat Dynamica voor haar omgeving en de leden kan betekenen. Na deze dag zullen de commissies en de leden mede gevraagd worden het beleid in te vullen.

  3. iDEAL als betaling bij wedstrijd inschrijvingen.
    Problemen met incasso heeft het bestuur doen besluiten alle inschrijvingen via iDEAL te laten verlopen. Er zullen nog de nodige stappen ondernomen worden om dit mogelijk te maken. iDEAL betaling zal op de site zichtbaar worden bij het inschrijven voor wedstrijden.

  4. Startersgroep.
    Om inwoners van Walcheren het gehele jaar door kennis te laten maken met het hardlopen, zou er regelmatig een Startgroep (‘Start to Run’) opgezet moeten worden. Deelnemers van deze startersgroep moeten aan het eind van de cursus, afhankelijk van het niveau van de betreffende atleet, aan de bestaande trainingsgroepen worden toegevoegd. Ook binnen de bestaande trainingsgroepen zal beter gekeken moeten worden of een atleet niet beter past in een andere groep. Dit komt mede tegemoet aan de vraag op de jaarvergadering. De start is voorzien in september. Het bestuur zal een en ander samen met de Technische commissie voorbereiden.
     
  5. Kleding Trainers
    Er zal gekeken worden onder de trainers of de trainerskleding aan vervanging toe is. Regenkleding, zomerkleding het wordt allemaal meegenomen en daar waar nodig zal het aangevuld of vervangen worden.

  6. Juryleden gezocht
    Er is dringen behoefte aan nieuwe juryleden. Wat een jurylid moet kennen, kunnen en doen staat straks op de site. Aanmelden bij Wim Harting (jury@dynamica-sport.nl)

  7. Zomerfeest.
    Op 9 juli zal het zomerfeest plaatsvinden. Nadere berichten op de site. Het springkussen is er in ieder geval, U ook?

Vlissingen, 11-05-2016 WvD